Α’ Βοιωτίας-Αποτελέσματα και δηλώσεις προπονητών

ΑΝΤΙΚΥΡΑ – ΚΑΠΑΡΕΛΛΙ 3-0

Στο γήπεδο της Αντίκυρας ο πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα, Κυπάρισσος επικράτησε με 3-0 του Κιθαιρώνα Καπαρελλίου, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Η ομάδα του Βαγγέλη Λέντα χάνοντας σωρεία ευκαιριών στον πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε να ανοίξε το σκορ μόλις στο 6΄ όμως το πλασσέ του Μαλισσόβα κατέληξε άουτ.
Την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Νικολάου στο 12΄έπειτα από πάσα του Μαλισσόβα.
Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε με ωραίο πλασε στο 18′ ο Πλακίδας έπειτα από κάθετη πάσα του Μαλισσόβα.
Στο 27′ ο Μαλισσόβας απο δημιουργός θα μπορούσε να χριστεί σκόρερ ωστόσο το σκάψιμο που έκανε στην μπάλα κατέληξε πάνω από το δοκάρι του Κωνσταντινόπουλου.
Στο 35′ έχουμε την πρώτη καλή ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους ωστόσο την κεφαλιά του Σταμέλου σε σέντρα από τα δεξιά μπλόκαρε ο Καρανάσσος.
Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο με τους γηπεδούχους να έχουν πολλές ευκαιριές με Καράι και Πλακίδα να διευρύνουν το σκόρ, με την μπάλα να μην του κάνει το χατίρι.
Στο 54′ Γούλας έπειτα από ωραία ενέργεια ανατρέπετε από τον Καλαντζή Μ., μέσα στην περιοχή με τον ρέφερι της αναμέτρησης να υποδικνύει πέναλτι, την εκτέλεση ανέλαβε ο Μαλισσόβας και ευστοχώντας έκανε το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως ένα σουτ του Τσοπανέλη στο 73′ κατέληξε στην γωνία του Καρανάσσου, ο οποίος χώρίς πρόβλημα απέκρουσε.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 80′ ο Καραί με σούτ από τα 35 μέτρα και την μπάλα αλλάζοντας πορεία να καταλήγει στα δίχτυα του Κωνσταντινόπουλου.
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Μαλισσόβας, Πλακίδας, Καράι, Γούλας, Τσούρας.
Από τους φιλοξενούμενους οι Φίλης , Καλαντζής Γ και Καλαντζής Μ.
Καλή ήταν η διαιτησία των Ψυχούλα Δ., Σοφού Ν., Παπαλαμπρόπουλου Γ.
ΑΝΤΙΚΥΡΑ: Καρανάσσος, Τζούρας (60′ Καφετζόπουλος), Λαμπρόπουλος, Κουτσούμπας(80′ Κοτρόγιαννος), Γούλας, Ιωάννου, Μαλισσόβας, Καραμπέτσος, Πλακίδας Καράι, Νικολάου (67′ Ζώνας)
ΚΑΠΑΡΕΛΛΙ: Κωνσταντινόπουλος, Καλαντζής Γ., Μάλλιος, Φίλης, Καλαντζής Μ., Σύμμης Κ. (60 Καλαιτζάκης), Καλαντζής Κ., Κουτσοδήμος Δ., Σταμέλλος, Τσοπανέλης, Κατσάρας Γ. (75 Στοιχιός)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Λέντας Βαγγέλης (Αντίκυρα)

«Σήμερα μπήκαμε από το πρώτο λεπτό πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δεν δώσαμε κανένα δικαιώμα στον αντίπαλο, να σκεφτεί ότι μπορεί να πάρει κάτι από ματς.
Δημιουργήσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες, κλείναμε όλους τους χώρους, επικρατήσαμε στις περισσότερες μονομαχίες και δίκαια κερδίσαμε με 3-0.
Δεύτερο παιχνίδι χωρίς να δεχτούμε γκολ, ξανά με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή μας, αλλά παίζοντας πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, νομίζω ότι ευχαριστήσαμε και τον κόσμο που ήρθε να μας δεί.
Νομίζω βρίσκουμε πάλι τον ρυθμό μας και πιστεύω πως στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας.
Συγχαρητήρια στους παίχτες μου και καλή συνέχεια στην ομάδα του Κιθαιρώνα Καπαρελλίου»


Μάγκας Βαγγέλης (Καπαρέλλι)
« Είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς αντιμετωπίζαμε την πρωτοπόρο τπυ πρωταθλήματος.
Καταφέραμε καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα να είμαστε ανταγωνιστικοί και να περιορίσουμε τον αντίπαλο, διεκδικόντας κάτι περισσότερα από μια αξιοπρεπεί εμφάνιση.
Δυστυχώς σε τέτοια παιχνίδια τα εύκολα λάθη δεν συγχωρούνται.
Επιθετικά προσπαθήσαμε΄να εκμεταλλευτούμε τις καταστάσεις που δημιουργήσαμε αλλά εκβιάσαμε αρκετές από αυτές μη έχοντας σίγουρη επιλογή. Θα ήθελα να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μου για την συνέπεια και θέληση που δείχνουν να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Είναι πολύ σημαντικό να τους βλέπω στο τέλος κάθε παιχνιδιού με την ευχαρίστηση και το χαμόγελο ότι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Κυπάρισσου και στον κ. Λέντα»

ΚΟΚΚΙΝΟ – ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ 0-2

Στο δημοτικό γήπεδο του Κόκκινου και για την 14η αγωνιστική του προγράμματος της Α’ κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας, αναμεταρήθηκαν η ομάδα Κοκκίνου και του Ελλοπιακού, με τους φιλοΞενούμενους χάρις σε τέρματα τον Τσέλλου και Ρεσβάνη να επικρατεί με σκορ 0-2 και να διατηρεί την διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την πρώτη Αντίκυρα.
Και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με πολλές απουσίες, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να μην προσφέρουν καλό θέαμα, με ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές, με την ομάδα του Παύλου Δαούτη να “πατάει” καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο.
Οι γηπεδούχοι είχαν κάποιες καλές στιγμές, έχασαν ευκαιρίες να προηγηθούν στο σκορ και να ισοφαρίσουν σε 1-1 στη συνέχεια, με την μεγάλη ευκαιρία για γκολ να την χάνει ο Μπαρκώσης στο 89′ καθώς η κεφαλιά που έκανε μετά από το κόρνερ του Ζουλέκου σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Γερογιάννη.
Οι φιλοξενούμενοι με την σειρά τους αν και έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 40’ λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Μερκούρη, κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ, όταν στο 44’ σε κόρνερ του Ρεσβάνη, ο Τσέλλος με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.
Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με ωραίο τελείωμα ο Ρεσβάνης στο 65′ έπειτα από ωραία προσωπική ενέργεια του Ριζάι.
Στις καθυστερήσεις του ματς, την εκτέλεση του φάουλ του Γεωργίου απέκρουσε εντυπωσιακά ο Γερογιάννης.
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Γεωργίου, Τσαμης και Σύρμος και από τους φιλοξενούμενους οι Ρέσβανης, Ριζάι και Κουκούλας
Καλή η διαιτησία των Αλαφογιάννη Λ., Τσώνη Ι., Μυλωνάκη Δ.
ΚΟΚΚΙΝΟ: Λαμπρόπουλος, Παντίσκας, Τσάμης, Ψαρρής, Γεωργίου, Μακρής, Μπαρκώσης, Δ.Σύρμος, Πεκίνι, Ζουλέκου, Μπούρας (80’ Λ.Νίκας).
ΕΛΛΟΠΙΑΚΟΣ: Γερογιάννης, Ρουπάκας, Αναστασίου (51’ Κόκκαλης), Κοτσίφης, Τσέλλος, Καλοχωρίδης, Ρεσβάνης, Κουκούλας, Μερκούρης, Ριζάι (71’ Δήμου), Σταμέλος (71’ Τσώλης).

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Αναστασίου Λευτέρης (Κόκκινο)

« Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνιδι που το θέλαν και οι δυό ομάδες, δεχτήκαμε το γκολ σε κρίσιμο σημείο στο τέλος του πρώτου ημίχρονου.
Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα και πάρα το αριθμητικό μας πλεονέκτημα και τις χαμένες ευκαιρίες μας, ο αντίπαλος σε μια κόντρα επίθεση έβαλε και δεύτερο τέρμα και εκέι τελείωσε το παιχνίδι για εμάς.
Καλή συνέχεια στην ομάδα της Ελλοπίας θα ήθελα να ευχηθώ»


Δαούτης Παύλος (Ελλοπιακός)
« Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ξεκινήσαμε την εβδομάδα με δύο πολύ σημαντικές απώλειες, ετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα για να κερδίσουμε το παιχνίδι, ωστόσο δεχτηκαμε μια κόκκινη που μας άλλαξε τα σχέδια και έπρεπε να διαφυλλάξουμε τα νότα μας και να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση. Παρά το γεγονός ότι παίζαμε με δέκα παίκτες είμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, δεν απειληθήκαμε καθόλου από τον αντίπαλο.
Θέλω να δώσω συγχατήρια στους παίχτες μου καθώς έπαιξαν για δώδεκα παίκτες όσους έχει και ο αντίπαλος μας κάθε Κυριακή»

ΘΗΒΑ – ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙ 3-1

Συνέχεια στις νίκες για την ομάδα της Θήβας που επικράτησε με 3-1 της ομάδας του Μαυρομματί, με πρωταγωνιστή τον Σεχάι που πέτυχε δύο τέρματα.
Ο αγώνας ήταν στα πλαίσια της 14ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας, με την ομάδα του Σωτήρη Παπαναστασίου, όπως όλα δείχνουν να προετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου.
Οι γηυπεδούχοι ευτύχισαν να ανοίξουν από πολύ νωρίς το σκόρ μόλις στο 15΄ με ωραίο πλασέ του Μπόβαλη μέσα από την μεγάλη περιοχή.
Ωστόσο η αντίδραση των φιλοξενούμενων ήρθε σε ένα κομβικό σημείο του παιχνιδιού.
Στο 35′ ο Στοιχειός βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα της Θήβας και με πλασέ έκανε το 1-1, σκόρ που έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.
Ο χρόνος κυλούσε με τις δύο ομάδες ισόπαλες, ωστόσο ο Σεχάι στο 70′ μετά από εκτέλεση φάουλ βρήκε ιδανικά το κεφάλι του Μάνη που έκανε το 2-1.
Πέντε λεπτά αργότερα ο Σοφός για τους φιλοξενούμενους δέχτηκε την δεύτερη κίτρινη κάρτα από τον Ξηρογιάννη, αφήνοντας την ομάδα του αριθμητικό μειονέκτημα.
Στην συνέχεια της φάσης ο Σεχάι με απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την ομάδα της Θήβας.
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Κοτώρος, Σεχάι, Μανής και Μπόβαλης, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Νίκας, Πανούσης και Στοιχιός
Καλή ήταν η διαιτησία των Ξηρογιάννη Στ., Καμαριώτη Ν., Φλώτσιου Η. Αλ.
ΘΗΒΑ: Κουτρουμπάς, Τσέλιος( 13′ Κατσόγιαννης/ 88′ Κοτζιάς), Σεχάι. Ευθυμίου, Καραμπετιάν, Κοτωρός, Σκουρτανιώτης, Λάμπρου (70΄ Γκιζίνος), Μπότσης, Μπόβαλης (88′ Παπαδόπουλος), Μανής
ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΙ: Νίκας, Σταμούλης (80′ Πανταζής), Πανούσης, Πελώνης, Δρόσος (85′ Δρίτσας), Λάμπρου, Δρίτσουλας , Σοφός, Δούρος, Σιαμανδούρας(85′ Μεγάλος), Στοιχιός(75′ Απόστολος)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Παπαναστασίου Σωτήρης (Θήβα)

« Η σημερινή νίκη ήταν πολύ σημαντική διότι επιτεύχθει απέναντι σε μία στιβαρή και πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις ομάδα.
Η ομάδα μας δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και έστω και δύσκολα κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών.
Καλή συνέχεια στην ομάδα του Μαυροματίου.


Ρόκας Γιάννης (Μαυρομμάτι)
«Σήμερα παίζοντας αντίπαλοι με μια πολύ καλή ομάδα που είχε καλή ψυχολογία από την μεγάλη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής εμείς προσπαθήσαμε παίζοντας έξυπνα και τακτικά πολύ καλά να σταθούμε ισάξιοι στο πρώτο ημίχρονο στους αντιπάλους μας.
Οι αντίπαλοι στο δεύτερο ημίχρονο αυξάνοντας την πίεση δημιούργησαν ευκαιρίες όμως εμείς καταφέραμε να μην δεχτούμε γκολ, όμως η αποβολή του παίχτη μας, μας στοίχησε με αποτέλεσμα να χάσουμε το παιχνίδι»

ΕΛΙΚΩΝΑΣ ΔΟΜΒΡΑΙΝΑΣ – ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ 0-5

Συνέχεια με εμφατική νίκη για την ομάδα της Ένωσης με 5-0 στην έδρα του Ελικώνα στην Δομβραίνα.
Η ομάδα του Νίκου Καραγιαννίδη που προετοιμάζεται για τα μπαράζ ανόδου, έδειξε, το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο, απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Δομβραίνα και όπως δείχνει και το τελικό αποτέλεσμα έφτασε δίκαια στην κατάκτηση των βαθμών της νίκης.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 15’ με τον Χρήστου Λ.
Στο 30′ ο νεαρός πλάγιος επιθετικός της ομάδας της Ένωσης Βούσουρας διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.
Πριν την λήξη του ημίχρόνου, στο 40΄ πάλι με τον Χρήστου οι φιλοξενούμενη έκαναν το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Καραγιαννίδη με δύο τέρματα του Μπακούρου στο 55’ και στο 70’ έκλεισαν τον “χορό” των γκόλ και διαμόρφωσαν το εμφατικό 5-0 που έδειχνε και την διαφορά των ομάδων.
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Μούστα, Καλογεράκης και από τους φιλοξενούμενους οι Χρήστου, Μπακούρος και ο Βούσουρας.
Καλή η διαιτησία των Τσακανίκα Π., Βασιλείου Χρ., Λοϊζου Γ.
ΕΛΙΚΩΝΑΣ ΔΟΜ.: Τσάνας, Παπαϊωάννου, Τρικαλίτης, Παγώνας, Καλογεράκης (75’ Μπαρδώσας), Μεϊδάνης, Τσαμούταλης, Μούστα, Μούτσα, Στεφάτος (46’ Μεϊδάνης Θ.0, Πλάκου
ΕΝΩΣΗ ΑΣΑ: Λατολάρι, Καφές, Ντάμης, Αβράμπος, Τσώνης, Λεοντίου, Μπακούρος, Βασιλείου Λ., Χρήστου, Βασιλείου Γ, Βούσουρας

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Καραγιαννίδης Νίκος (Ενωση ΑΣΑ)

« Γνωρίζαμε ότι η διαφορά των δύο ομάδων ήταν μεγάλη και αυτό φαίνεται και στο ευρύ σκόρ. Όμως για ακόμα ένα παιχνίδι μου δώθηκε η ευκαιρία να χρησιμοποιήσω τέσσερα παιδιά ηλικιάς κάτω των δεκαπέντε χρονών.
Παιχνίδι με παιχνίδι αυτά τα παιδιά κερδίζουν εμπειρίες και πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουμε να λέμε ότι είναι μικρά παιδιά.
Είναι τέσσερα παιδιά με μεγάλο ταλέντο έχουν πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής και ξέρουν ότι οι απαιτήσεις μου είναι μεγάλες.
Αυτό κρατάω μόνο από το σημερινό παιχνίδι και με ευχαριστεί αυτό το γεγονός.
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την όρεξη και την προσπάθεια τους παρά το γεγονός ότι ο αδύναμος αντίπαλος δεν μας άφησε περιθόρια να παίξουμε.
Πλέον έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Θήβα και πρέπει από την Τρίτη να αρχίσουμε να δουλεύουμε για να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια τόσο στους αγώνες όσο και στις νίκες.
Καλή συνέχεια στην ομάδα της Δομβραίνας»

ΛΑΦΥΣΤΙ – ΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ 0-0

Στο γήπεδιο της Ε.Π.Σ. Βοιωτίας στον Αγιο Σπυρίδωνα, για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας, η ομάδα της Νίκης Λαφυστίου υποδέχτηκε την ομάδα του Παναλίαρτου σε ένα παιχνίδι που έδωσε χαρά στους λάτρεις του βασιλιά των σπόρ, βλέποντας και τις δύο ομάδες να έχουν στην σύνθεσή τους παίκτες πολύ μικρούς ηλικιακά.
Ισοπαλία που αφήνει την ομάδα του Μιχάλη Κασάπη έξι βαθμούς πίσω από την ζώνη που οδηγεί στο μπαράζ, έχοντας βέβαια έναν αγώνα λιγότερο.
Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε, με την ομάδα της Αλιάρτου να έχει ως στόχο το 4 στα 4 για να μπορέσει να μπει στα μπαράζ.
Το παιχνίδι του Σαββάρτου ήταν μοιρασμένο και για τις δύο ομάδες με τους γηπεδούχους ίσως και να μπορούσαν να πάρουν κάτι παραπάνω, αν το σουτ του Λούλου στο 80’ δεν έβρισκε το δοκάρι του τερματοφύλακα Ναζίφ, που είχε περάσει σαν αλλαγή στο 65΄έπειτα από ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Τριανταφύλλου.
Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Πούλος, Αγνανταίος, Παλέτας, Θεοχάρης ενώ από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν οι Παπακωνσταντίνου, Μπαλόκας, Βλαχόπουλος
Καλή η διαιτησία των Θεοχάρη Δ., Βασιληά Κ., Ντίνκο Δ.
ΛΑΦΥΣΤΙ: Πούλος,Παναγιώτου (70’ Μπαρδώσας), Σκαμαγκούλης, Παλέτας,Σβέρκος (75’ Μίχας), Αγνανταίος, Λέντας, Κωστακόπουλος, Λούλος, Θεοχάρης, Γκοβόπουλος(60’ Παπαθεωθόρου)
ΠΑΠΑΝΑΛΙΑΡΤΟΣ: Τριανταφύλλου(65′ Ναζίφ), Ελέζι (75’ Μιχαλόπουλος), Κωστάκογλου, Κουτής, Χαροκόπος, Λυμπέρης, Παπακωνσταντίνου (75’ Ζιώγας), Βλαχόπουλος (65′ Νικολάου Π), Φωλιάς, Ραχούτης, Μπαλόκας

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Χρήστου Γιάννης (Λαφύστι)

«Ήταν ένα παιχνίδί που θα μπορούσαν να το κερδίσουν και οι δυο ομάδες καθώς υπήρχαν πολλές ευκαιρίες.
Ένα παιχνίδι με πολλούς μικρούς παίκτες ηλικιακά και από τις δυο ομάδες.
Ένα καλό παιχνίδι που θεωρώ την ισοπαλία ένα πολύ δίκαιο αποτέλεσμα.
Συγχαρητήρια στους παίκτες και τους προπονητές και των δύο ομάδων»


Κασάπης Μιχάλης (Παναλίαρτος)
« Ένα πολύ όμορφο παιχνίδ και από τις δυο ομάδες τόσο εμείς όσο και η Νίκη παίξαμε με πολλά νεαρά παιδιά.
Σήμερα παίξαμε με τέσσερα παιδιά από τις ακαδημίες μας.
Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι αυτό του κυπέλλου με Σκουρτα και πρέπει να επικεντρωθούμε σε αυτό.
Στο πρωτάθλημα αν και είμαστε μακρυά από την πέμπτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ δεν τα παρατάμε.
Στόχος μας σαν ομάδα είναι να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε νεαρά παιδιά από τις ακαδημίες μας και όσο παίζουν και δείχνουν ζήλο και πάθος θα παίζουν ακόμα περισσότερο.
Στόχος μας έιναι την επόμενη σεζόν αν έχουμε βασικό κορμό 4-5 παιδιά από αυτά που παίζουν τώρα.
Συγχαρήρια και στις δύο ομάδες»


Ορίστηκαν τα εξ αναβολής


Ορίστηκαν τα παιχνίδια Θήβα – Παναλίαρτος και Μαυρομμάτι – Λαφύστι, που βρίσκονταν σε εκκρεμότητα εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα καθώς είχαν αναβληθεί είτε λόγω κακοκαιρίας, είτε λόγω “CoViD-19”.
Συγκεκριμένα:
Το παιχνίδι Θήβας – Παναλίαρτος, για την 9η αγωνιστική, που δεν είχε διεξαχθεί το Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου 2021, λόγω “CoViD-19”, οριστηκε να διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο της Θήβας, την Τετάρτη, 16 Μαρτίου, με ώρα έναρξης στις 15.30
Το παιχνίδι: Μαυρομμάτι – Λαφύστι, για την 10η αγωνιστική, που δεν είχε διεξαχθεί το Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου του δημοτικού γηπεδού της Ασκρης, εξ αιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας, ορίστηκε να διεξαχθεί στο ίδιο γήπεδο, το επόμενο Σάββατο, 5 Μαρτίου, με ώρα έναρξης στις 15.30

neatisviotias.gr

Σχετικά